Menu
Wandelblog

Midzomer in de Kalkense Meersen

“De tijd gaat snel, gebruik hem wel.” Ik hoor het mijn grootmoeder zaliger nog zo zeggen. En gelijk had ze, ook al besefte ik dat toen nog niet. Ze beweren dat de tijd sneller gaat naarmate je ouder wordt. Of dat de uren voorbijvliegen wanneer je je amuseert. Er moet iets van waar zijn … Sommigen zijn al aan het aftellen naar kerst. Zelf blijf ik toch liefst nog een tijdje in de zomermaanden hangen.

Op de langste dag van ’t jaar bracht slapeloosheid mij ongewoon vroeg naar de Kalkense meersen. In deze post laat ik je meegenieten van de onwaarschijnlijk mooie zomerzonnewende waarvan ik die dag dankbaar getuige was. Je kan op de foto’s klikken om deze uit te vergroten en te bekijken in een slideshow. Wil je graag zelf op pad gaan in dit prachtige natuurgebied? Meer info vind je hier en hier. Veel kijk- en wandelplezier!


Ik kwam op mijn route geen obstakels tegen. Blijf echter steeds alert. Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onvolledige en/of niet accurate routebeschrijvingen. Ik kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enig direct of indirect verlies of schade voortkomend of verbonden met het gebruik van deze website. Vind je mijn foto’s mooi? Fijn! Wil je foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming!