Menu

Wie zit er achter wndln? Ze zeggen dat je in tijden van nood je vrienden leert kennen, maar de afgelopen jaren leerde ik in de eerste plaats mezelf kennen. Lange tijd was ik gefocust op mode en beauty. Mijn ouders hadden maar liefst 40 jaar lang een succesvolle kledingzaak en mijn gevoel voor mode en stijl werd mij met de paplepel ingegeven. Toch werd ik als jonge vrouw destijds aangespoord om hogere studies te doen. Ik behaalde met succes een master in Romaanse talen en begon daarna aan een carrière in het onderwijs. Mode bleef een hobby waar ik heel veel mee bezig was, evenals beauty. 

Ze zeggen dat je in tijden van nood je vrienden leert kennen, maar de afgelopen jaren leerde ik in de eerste plaats mezelf kennen.

Toen kwam Corona langs en gingen we in lockdown. Al het vertrouwde viel plots weg. Waarom zou je je uitdossen om binnen te zitten of lippenstift dragen onder een mondmasker? De natuur was echter een constante die nooit op slot ging. Ik begon met bescheiden wandelingen langs het jaagpad vlakbij, maar geleidelijk aan verlegde ik mijn grenzen qua afstand en terrein. En ik genoot ervan met óvervolle teugen! Ik investeerde in degelijke wandelschoenen, een plastuit en een GPS, en ontdekte een prachtige wereld rondom mij waar ik voordien zo goed als blind voor was. 

Ook het creatieve vuur in mij werd aangewakkerd en zo ontstond het idee om een eigen blog te starten. Eind 2020 begon ik als Verocious, een verwijzing naar mijn eigen naam, Véronique en woorden zoals delicious en ambitious. Volgens de Urban Dictionary betekent verocious ook dit: “To be living in the present. Now you are living. As if you weren’t truly alive before, even though your heart was beating.” Precies dat gevoel had ik over die eerste maanden in een wereld met Corona …

Oorspronkelijk was Verocious een lifestyle- en wandelblog, maar al na enkele maanden besloot ik mijn hart te volgen en exclusief te bloggen over wandelen in de natuur. Recent veranderde ik de naam van mijn blog in wndln om die focus te benadrukken. Elke week post ik een artikel over een wandeling die ik maakte in ons mooie landje. Ik hou er nog steeds van om modieus en verzorgd voor de dag te komen, maar mijn wereld is ondanks alle beperkingen door de pandemie zoveel ruimer geworden!

Het doel van mijn blog is niet om mensen te beïnvloeden. Wel wil ik graag anderen inspireren en motiveren. Misschien lees je wel iets wat je doet nadenken of zelfs aanzet tot actie. Voel je vrij om te interpreteren en mee te nemen wat werkt voor jou!

  • Op de wandelblog vertel ik uitgebreid over de wandelingen die ik gemaakt heb. Ik zorg voor een brokje achtergrond, deel mijn persoonlijke ervaringen met de routes en voorzie je van alle praktische informatie om de wandelingen zelf te maken.
  • De wandelwijzer bevat een handig overzicht van alle wandelingen en een interactieve kaart met de startpunten van alle wandelingen.
  • Tijdens mijn wandelingen maak ik veel foto’s, om te gebruiken in de posts maar ook gewoon omdat ik heel graag indrukken vastleg. In de fotogalerij vind je de mooiste beelden daarvan terug. 

Tot slot wil ik benadrukken dat ik maar een mens van vlees en bloed ben, verre van perfect. Ook ik heb wel eens last van onzekerheden. Daarnaast heb ik een duidelijke en heel eigen kijk op de wereld. Authenticiteit is een waarde waar ik heel veel belang aan hecht! Alles wat op deze blog verschijnt, is geschreven vanuit het hart. Als ik iets niet goed vind, ben ik daar eerlijk over. Vooralsnog word ik nergens voor betaald en ontvang ik geen gratis producten of sponsoring. Mocht daar in de toekomst verandering in komen, dan zal ik dit uiteraard vermelden. 

Veel lees- en wandelplezier!

Groetjes

Véronique Seynaeve