Menu

Gebruiksvoorwaarden

Algemene voorwaarden

Gebruik van de website

De content op deze blog wordt met de grootste zorg samengesteld en up-to-date gehouden. Indien één van mijn artikelen onverhoopt toch onjuistheden bevat, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud en kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of toepasbaarheid van deze informatie.

Wndln.be voorziet vaak links naar andere sites. Ik heb geen controle over deze sites en kan dus de volledigheid, de inhoud en de beschikbaarheid van deze sites niet garanderen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar je vanaf Wndln.be kan linken. Het plaatsen van een link naar andere sites impliceert bovendien geen enkele connectie, partnerschap of relatie met deze sites.

Intellectuele eigendomsrechten

Al het materiaal op deze website is onderworpen aan de wetten van copyright en / of trademark bescherming. Wil je teksten of foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming! Produkten of diensten die op deze site genoemd worden, zijn merken of geregistreerde merken van hun respectievelijke eigenaren.

Aansprakelijkheid

De gegevens die op Wndln.be staan of die via deze site kunnen bekomen worden, dienen louter een informatief doel. Hoewel ik mijn uiterste best doe om enkel accurate informatie te verstrekken, kunnen er soms fouten gemaakt worden. Wndln.be verwerpt alle aansprakelijkheid van welke aard ook in verband met deze website. Wndln.be kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enig direct of indirect verlies of schade voortkomend of verbonden met het gebruik van deze website.

Huisregels

Ik waardeer het enorm als je de moeite neemt om te reageren op mijn blog! Het is wel zo prettig om het hier gezellig en beschaafd te houden, vandaar enkele huisregels: 

  • Plaats geen beledigende, discriminerende, racistische of smadelijke opmerkingen. Reacties die kwetsend zijn, kunnen worden verwijderd. 
  • Reageer vanuit je eigen naam. Doe je niet voor als iemand anders.
  • Gebruik je reactie niet als reclamemiddel. Reacties met een commerciële insteek en/of links voor het promoten van je webshop of bedrijf worden verwijderd.

Reacties die overduidelijk onze huisregels overtreden, worden zonder overleg verwijderd. Bij twijfel zullen we vragen om een toelichting. Is er toch nog iets onduidelijk? Laat het dan weten in een comment of stuur een mail.