Menu
Wandelblog

Herfstequinox in de Kalkense Meersen

Op de langste dag van ’t jaar bracht slapeloosheid mij ongewoon vroeg naar de Kalkense meersen. Ik was er toen getuige van een onwaarschijnlijk mooie zomerzonnewende die een al even mooie zomer inluidde. Verliefd op het natuurgebied vlak bij mijn woonplaats was ik al langer. Het was dan ook niet de eerste keer dat ik er zo vroeg vertoefde en zeker ook niet de laatste …

De zomer eindigde voor mij precies zoals hij begon, met een spectaculaire ochtendsessie in één van de mooiste stukjes Oost-Vlaamse natuur. Wil je graag meer lezen over de Kalkense Meersen, dan verwijs ik je graag naar deze post of deze. Vandaag laat ik de prachtige beelden die ik op dat vroege uur in september schoot voor zich spreken. Je kan op de foto’s klikken om deze uit te vergroten en te bekijken in een slideshow


Ik kwam op mijn route geen obstakels tegen. Blijf echter steeds alert. Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onvolledige en/of niet accurate routebeschrijvingen. Ik kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enig direct of indirect verlies of schade voortkomend of verbonden met het gebruik van deze website. Vind je mijn foto’s mooi? Fijn! Wil je foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming!