Menu
Wandelblog

Zonsopgang op het Molenbeekpad in Wetteren

Geloof jij in toeval? Er zijn er die zeggen dat het niet bestaat. Zonder het te beseffen belandde ik twee jaar na elkaar op exact dezelfde plaats om de laatste dag van het jaar in te zetten: het Molenbeekpad in Wetteren. Toeval of lot? Het was in ieder geval, zowel in 2020 als in 2021, zo één van die ochtenden waarop de foto’s zichzelf wel leken te maken. Een kort moment van intense schoonheid. Een uurtje later was alles weer grijs.

Het mooiste plekje in Wetteren

In deze fotospecial neem ik je opnieuw mee naar mijn favoriete plekje in Wetteren, wat mij betreft eveneens het mooiste stukje natuur uit mijn gemeente. De volledige, bewegwijzerde wandeling langs het Molenbeekpad heeft een lengte van 9,6 km. Je kan de route ook perfect inkorten of zelfs beperken tot het stukje langs de Molenbeek zelf. Meer info over de routes vind je in deze post.

Misschien maak ik er wel een traditie van om die laatste zonsopgang van het jaar te beleven op deze plek die mij zo nauw aan het hart ligt, waarmee ik mij zo verbonden voel. Een plek waar ik symbolisch het oude achter me laat en het nieuwe omarm. Elk jaar opnieuw. Een jaar vol nieuwe kansen & dromen …

May every sunrise hold more promise and every sunset hold more peace.

Umair Siddiqui

Ik kwam op mijn route geen obstakels tegen. Blijf echter steeds alert. Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onvolledige en/of niet accurate routebeschrijvingen. Ik kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enig direct of indirect verlies of schade voortkomend of verbonden met het gebruik van deze website. Vind je mijn foto’s mooi? Fijn! Wil je foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming!