Menu
Wandelblog

Kalkense Meersen, meerszinwekkend mooi

In 2022 verkocht ik mijn auto en werd ik lid van TreinTramBus. Geitenwollensokken, denk je? Tja, die komen toch aardig van pas wanneer het stenen uit de grond vriest en de paden onverhard zijn zoals onlangs in de Kalkense Meersen. Het natuurgebied, één van Vlaanderens mooiste, bevindt zich op amper een kwartiertje fietsen van mijn woonplaats. Voor het prachtige stukje natuur tussen de dorpskernen van Wetteren, Schellebelle en Kalken liet ik de afgelopen weken meermaals mijn ontbijt staan om bij het eerste licht ter plaatse te zijn. In deze post presenteer ik je graag enkele beelden die ik maakte wanneer kleurrijke draden door de wolken sneden of de eerste zonnestralen als vloeibaar koper over het meersenlandschap gleden.

Je kan op de foto’s klikken om deze uit te vergroten en te bekijken in een slideshow. Voor de wandeling (6,3 km) die ik maakte, verwijs ik je graag door naar deze post.


Ik kwam op mijn route geen obstakels tegen. Blijf echter steeds alert. Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onvolledige en/of niet accurate routebeschrijvingen. Ik kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enig direct of indirect verlies of schade voortkomend of verbonden met het gebruik van deze website. Vind je mijn foto’s mooi? Fijn! Wil je foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming!