Menu
Wandelblog

Waar het hart van vol is… Fotospecial Kalkense Meersen

Het vroor dat het kraakte, maar toch sprong ik op mijn fiets richting Kalkense Meersen. Goe zot! Maar de vrieskou voelde ik nauwelijks en dat steek ik graag op de prachtige taferelen die mij een warm gevoel gaven — al zat mijn oesjanka er misschien ook wel voor iets tussen. In dit artikel wijd ik er geen woorden meer aan, ook al loopt de mond over waar het hart van vol is, maar laat ik jullie graag visueel meegenieten van één van den mooiste natuurgebieden van Oost-Vlaanderen. De gloednieuwe uitkijktoren in de bocht van de Oude Schelde zorgde trouwens voor een bijzondere beleving — dikke merci, Natuurpunt! Geven de beelden je zin om te wandelen, typ dan gewoon even Kalkense Meersen in de zoekbalk op de site.

Je kan op de foto’s klikken om deze uit te vergroten en te bekijken in een slideshow


Ik kwam op mijn route geen obstakels tegen. Blijf echter steeds alert. Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onvolledige en/of niet accurate routebeschrijvingen. Ik kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enig direct of indirect verlies of schade voortkomend of verbonden met het gebruik van deze website. Vind je mijn foto’s mooi? Fijn! Wil je foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming!