Menu
Wandelblog

Paddenstoelen à volonté in wandelgebied Tösch-Langeren

Zaterdag neem ik jullie mee naar wandelgebied Tösch-Langeren in Kempen-Broek, een natuurgebied op de grens van Belgisch Limburg en de Nederlandse provincies Limburg en Noord-Brabant. Ik spotte er — met de hulp van mijn tienerdochter — een massa paddenstoelen. Vandaag laat ik jullie alvast meegenieten van die sprookjesachtige herfstpracht!


Ik kwam op mijn route geen obstakels tegen. Blijf echter steeds alert. Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onvolledige en/of niet accurate routebeschrijvingen. Ik kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enig direct of indirect verlies of schade voortkomend of verbonden met het gebruik van deze website. Vind je mijn foto’s mooi? Fijn! Wil je foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming!