Menu
Wandelblog

Lentesentiment in de Kalkense Meersen

De nachten worden weer merkbaar korter, ik rol nog meer uit bed dan dat ik spring. Eigenlijk wou ik die dag nog even keren, maar toen zag ik de lucht en een kwartier later stond ik — alweer, ja — in de Kalkense Meersen. Alles is al gezegd. Beelden gaan echter nooit vervelen. Je kan op de foto’s klikken om deze uit te vergroten en te bekijken in een slideshow. Heb je zin om de Kalkense Meersen te verkennen, klik dan hier.


Ik kwam op mijn route geen obstakels tegen. Blijf echter steeds alert. Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onvolledige en/of niet accurate routebeschrijvingen. Ik kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enig direct of indirect verlies of schade voortkomend of verbonden met het gebruik van deze website. Vind je mijn foto’s mooi? Fijn! Wil je foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming!