Menu
Wandelblog

Betrapt op het Molenbeekpad

Maaltijden zijn heilig, ik sla ze zelden over. Maar wanneer ik vanaf de ontbijttafel de eerste zonnestralen van de dag gouden draden zie trekken door de ochtendnevel, ben ik niet te houden. Ontbijten kan altijd later nog. Vorige week betrapte het eerste licht van de dageraad me in de vallei van Molenbeek, een klein maar fijn natuurgebiedje in mijn eigenste Wetteren. Ik schreef eerder al over het Molenbeekpad langsheen het Wetterse natuurschoon. In deze post laat ik je genieten van de beelden die ik vorige week maakte. De volledige wandeling die door de gemeente werd bewegwijzerd, heeft een lengte van 9,6 km en is beslist de moeite waard. Soms kort ik de route in (4,6 km) tot enkel het deel van het pad dat ik zelf het mooiste vind.

Je kan op de foto’s klikken om deze uit te vergroten en te bekijken in een slideshow. Voor meer info over de wandeling, verwijs ik je graag door naar deze post.


Ik kwam op mijn route geen obstakels tegen. Blijf echter steeds alert. Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onvolledige en/of niet accurate routebeschrijvingen. Ik kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enig direct of indirect verlies of schade voortkomend of verbonden met het gebruik van deze website. Vind je mijn foto’s mooi? Fijn! Wil je foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming!